Nedlastinger Av Musikk Råd Direkte Fra Proffene

Først var det vinylplater og 8-spors spillere. Deretter var det kassettspillere og CD-plater. Nå er det like enkelt å lytte til musikk ved å trykke på en knapp på mobiltelefonen eller datamaskinen. For å virkelig glede deg over å laste ned musikk, husk å lese følgende tips slik at du vet hva du gjør.

Du kan få gratis og billige musikknedlastinger fra noen band-nettsteder. Noen populære band liker å gi bort sjeldne spor, live spor og grove kutt som du ikke finner på albumene deres. Disse er vanligvis gratis eller veldig billige på sine egne nettsteder. Dette er en fin måte å ikke bare få musikk fra et band du liker, men å få tilgang til kule statister som du ikke finner hos store online musikkforhandlere.

Bare musikk av høy kvalitet er verdt å betale for. Kontroller kilobyte per sekund for innsikt i lydkvaliteten. Høyere tall vil indikere musikkfilene av bedre kvalitet. Velg disse for bedre lydkvalitet under avspilling.

Forsikre deg om at MP3-spilleren din er helt kompatibel med musikken du laster ned. Ulike nettsteder tilbyr nedlastinger i forskjellige formater, og hvis nettstedet du henvender deg til for musikken din har et annet format enn MP3-spilleren bruker, kan det føre til problemer. For å unngå kostbare og tidkrevende problemer, sjekk før du laster ned.

Hvis du laster ned musikk fra et nettsted der sangene er gratis, risikerer du å få virus på datamaskinen. Før du laster ned, sjekk størrelsen på filen. Selv om disse filene kan være små, spenner de fleste fra 2 MB-5 MB. Hvis filen er mindre enn 250 KB, må du fjerne den siden den sannsynligvis er en tekstfil. De fleste virus overføres gjennom skadelig kodede tekstfiler.

Hvis pengene er stramme, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com i stedet for å kjøpe et digitalt spor til 99 cent. CDer i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av favorittene dine for bare noen få dollar. Så når du får det, brenner du sangene fra CD-en for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Ikke last ned musikk ulovlig via fildelingsnettsteder. Det som virker som en god idé å få gratis musikk, kan komme tilbake for å bite deg. Mange internettleverandører jobber nå med publiseringsselskaper for å finne og straffeforfølge pirater på nettet, og du vil ikke være en av de uheldige.

Se på nettet for å finne ut mer om å justere nettverkshastigheten. Det er sannsynlig at datamaskinen din ikke er optimalisert rett ut av esken. Det betyr at du må lære litt om disse endringene i innstillingene dine for å få de raskeste nedlastningene for dine musikkbehov på nettet. Tilpasset informasjon for datamaskinoppsettet ditt finner du på internett.

Avslutningsvis har musikk endret seg gjennom tidene. Folk pleide å lytte til musikk ved å kjøpe plater, 8 spor, kassetter og CDer. I disse dager er nedlasting av musikk den enkleste og mest populære måten å lytte til favorittmusikken din. Bruk rådene ovenfor for å se hva nedlasting av musikk har å tilby deg.