Tips Du Kan Begynne Å Bruke I Dag Om Nedlastinger Av Musikk

Helt siden Internett har eksistert, har nedlasting av musikk aldri vært enklere. Selv de vanskeligste sangene kan lastes ned til datamaskinen eller mp3-spilleren. Men det de fleste ikke er klar over er at det hører mer til musikknedlastingsverdenen enn det som ser ut. Les om det her.

Vær forsiktig med å bruke ulovlige midler for å laste ned musikken din. Det er mange like-til-node-nettverk der ute som gir deg tilgang til mye musikk. Men dette åpner deg for potensielle juridiske problemer og store bøter hvis du blir tatt. Disse gratisfilene kan også inneholde skjult skadelig programvare. Samlet sett er det et bedre og tryggere alternativ å bare kjøpe det du liker.

Hvis du leter etter ny musikk å laste ned, bør du vurdere å besøke nettsteder som tilbyr musikk fra kommende artister. Disse musikksidene tilbyr sangspor pluss anmeldelser fra lyttere som har lyttet til dem gjennom streaming. Dette er en god måte å legge til god musikk i samlingen din som ikke er i mainstream ennå.

Se nøye på filstørrelsene på nedlastningene dine. En normal musikknedlasting vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fiskete ved filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet den var.

Last aldri ned musikk uten å ha et nåværende antivirusprogram som kjører på datamaskinen din. Dette er viktig fordi det vil beskytte datamaskinen din på to måter når det gjelder nedlasting av musikkfiler. Først skanner den filen for å sikre at den er trygg, og hvis noe lastes ned som ikke er trygt, oppdager virusprogrammet dette og kan fjerne viruset eller den skadelige filen.

Hvis du liker ganske mange av sangene til en artist, er det sannsynligvis en god idé å kjøpe albumet. Noen album er billigere enn å kjøpe hver enkelt separat. Du får også flere låter å utforske og nyte. Det kan til og med være en skjult favoritt der inne som du ikke var klar over!

Hvis du laster ned musikk fra en peer-to-peer-tjeneste, må du ta deg tid til å rydde opp metadataene til filene du får. Metadataene er hvem, hva og hvor av filen. Ting som artistnavnet, albumnavnet, sporetittelen og sjangeren. Litt opprydding kan gå langt for at den digitale spilleren din skal kunne levere den beste opplevelsen for deg.

Hvis du leter etter musikk til iPod, bør du vurdere et abonnementsbasert nettsted. Det er flere tilgjengelige, og de gir brukerne tilgang til et stort bibliotek med melodier for et engangsmedlemskap. I de fleste tilfeller er medlemskapet for livet. Dette er en fin måte å spare penger mens du fremdeles finner musikken du elsker.

Som denne artikkelen har vist seg for deg, er det mye mer å laste ned musikk enn du har trodd det var. Siden du har lest artikkelen ovenfor, er du imidlertid klar over innspillene til nedlasting av musikk. Legg tipsene ovenfor for å bruke og ha det gøy med de nye nedlastningene dine.