Trenger Du Hjelp Til Å Laste Ned Musikk?

Ikke lenger trenger du å bruke timer på jakt gjennom CD-er i platebutikker for å finne sangene du vil ha. Med økningen av nettsteder for nedlasting av musikk, kan alle enkelt finne sangene de elsker. For å få noen gode tips om bruk av disse nettstedene, fortsett å lese denne artikkelen.

Et godt tips når du laster ned musikk, er å forhåndsvise lignende artister på iTunes. Det meste av tiden viser iTunes et dusin lignende sanger og artister til høyre når du fremhever en sang i biblioteket ditt. Dette kan være en fin måte å oppdage ny musikk du liker.

Prøv å bla gjennom de daglige tilbudsseksjonene på Amazon.com og iTunes for å få flotte musikknedlastinger. Noen av sporene selges for omtrent en krone stykket. Det meste av dette er eldre musikk, men mye av det regnes som «klassisk». Dette er også en fin måte å finne noen interessante album eller spor som du kanskje aldri har vurdert for samlingen din.

Se etter kampanjer du kan bruke når du laster ned musikk. Mange ganger vil iTunes og andre tjenester tilby kampanjer du kan bruke, som kan gi deg en sang gratis, eller kanskje enda mer.

Abonner på en tjeneste hvis du laster ned en mengde musikk. Disse tjenestene, som Spotify og Rdio, gir deg tilgang til millioner av sanger for en lav månedlig abonnementsavgift. De lar deg laste ned og spille offline, akkurat som andre nettsteder gjør. Det kan være en ganske billig måte å utvide musikkbiblioteket ditt på.

Hvis du leter etter ny musikk å laste ned, bør du vurdere å besøke nettsteder som tilbyr musikk fra kommende artister. Disse musikksidene tilbyr sangspor pluss anmeldelser fra lyttere som har lyttet til dem gjennom streaming. Dette er en god måte å legge til god musikk i samlingen din som ikke er i mainstream ennå.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, må du betale ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket ditt.

Mange artister har lagt ned sin egen musikk for nedlasting til under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og lede alle inntektene tilbake til artisten i stedet for til en tredjepartsdistributør. Artisten får full betalt for sitt arbeid, og du får en flott sang.

Forsikre deg om at du har bredbåndstilkobling hvis du laster ned musikk online. Hvis du har en oppringt forbindelse, vil nedlastingen være mye tregere, og filene vil ta evig tid å overføre. Så hvis du vil nyte musikken din med en gang, er bredbåndstilkobling veien å gå.

Å bruke nedlastingssider for musikk kan virke vanskelig i begynnelsen, men du trenger bare å vite hvordan du bruker dem til å søke etter musikk. Når du har fått tak i dem, kan du finne nesten hvilken som helst sang du kan tenke deg i løpet av få minutter. Dette gjør det enkelt å bygge et flott musikkbibliotek med en gang.